Дрвене градје морају покривати

Дрвене градје морају покривати

ПРОИЗВОД ПИЦТУРЕМодел Но.ТЕЦХНИЦАЛ ДЕТАИЛСАваилабле СизеДЛЛТ002Лумбер ТарпсQуалитy дрветом цираде пружају заштиту сунца и воде. Нам дрветом цераду је уграђен са полиетилен врхунског квалитета која је ултрави

Детаљи

Данделион Оутдоор опреме Цо. Д.о.о. је један од водећих Кина дрветом цираде произвођача и добављача уз један од познатих марки, наше професионалне дрветом цираде фабрике је у стању да производи са дрветом цираде прилагођени јефтино и врхунског квалитета.

СЛИКА ПРОИЗВОДАБр . модела.ТЕХНИЧКИ ДЕТАЉИДоступне величине
ДЛЛТ002

Дрвене градје морају покривати

Квалитет дрветом цираде пружају заштиту сунца и воде. Нам дрветом цераду је да направимо са најквалитетнијих полиетилена који је ултраљубичаста третиран. Продао је дрветом цераду случај. Нам дрветом цираде су супер тамноплаве. Ови се праве са најквалитетнијих материјала. Када тражите дрветом цераду заклон, увек је од суштинског значаја за дрветом морају покривати са високим мрежица грофа и Дернијере. Ови материјали цераду било полy слојевито на две стране да се дебљина. Јачање ивица су све Сплела три пута са уграђеним тамноплаве конопац. Троструки Стиц ивице чини рубове цераду тврд. Спојеви су топлоте затворена. Прилог Д прстење је један инч иноxа приложене по најлон wеббинг тамноплаве 2". Сви прстенови Д су Троугласти љивене који носи прстен унутар на екстремни стрес напетост поена. Све ове стренгтхенерс ће дати солидан напад на врху камиона учитавања или кревет. Код Данделион, разумемо значај трајност и квалитета у пилани произвођачи у припреми дрветом морају покривати. Наш циљ другим прекривачима је исто као и са дрветом цираде; пружамо одличан морају покривати по повољној цени заједно са најбољи сервис.

* Пажњу корисника: Ово је измиљљена да поруџбина цераде. То је рука заљивеним овде у УСА. Је потребно отприлике 7-10 радних дана да се твоја цераду пре превозе се са тобом.

* Заптивкама отприлике сваких 1,5 метара

* Водонепропусна

* Милду доказ

* Суза отпоран

* Киселина отпорна

* Тамноплаве полy дрветом цераду

* Арцтиц флексибилност

* Ултравиолетно третирани на две стране да заштитимо дрветом товара.


Hot Tags: дрвене градје цираде, Кина, добављачи, произвођачи и фабрика, брендова, јефтино, прилагођавање, високог квалитета, производи

Истрага

QR Code
  • Главна страница
  • о нама
  • Производи
  • Новости
  • Изложба
  • Контактирајте нас
  • Повратне информације
  • Цопyригхт © Yангзхоу Данделион Оутдоор опреме Цо., Д.о.о. сва права задржана.